جهانگیری: مشکلی در تامین کالاهای مورد نیاز ماه رمضان نخواهیم داشت

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به افزایش تقاضا برای برخی کالاها در ماه رمضان، گفت: گزارش‌های اعلام شده از سوی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که به میزان لازم کالاهای مورد نیاز، تولید و ذخیره‌سازی شده است و براساس پیش بینی‌ها مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد.

به گزارش اگزیم نیوز از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، اسحاق جهانگیری روز سه شنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان با تاکید بر اهمیت تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان، گفت: باید همه دستگاه‌های دولتی و نظارتی و نیز تولید کنندگان تلاش کنند تا کمبودی در زمینه تامین کالاهای اساسی در کشور بوجود نیاید.

معاون اول رییس جمهوری تامین کالاهای اساسی نظیر شکر، روغن، خرما، مرغ و تخم مرغ، برنج و گوشت قرمز را از اولویت‌های اصلی دستگاه های دولتی و تولید کنندگان کشور عنوان کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان باید اقلام مورد نیاز سفره افطار مردم به وفور و با قیمت مناسب در اختیارشان قرار بگیرد.

وی با قدردانی از عملکرد ستاد تنظیم بازار در تامین مایحتاج شب عید مردم به ویژه در زمینه میوه گفت: خوشبختانه با تداوم عرضه مرغ در میادین میوه و تره بار شاهد کاهش التهابات در بازار این محصول و از بین رفتن پدیده صف خرید هستیم.

جهانگیری با اشاره به افزایش تقاضا به برخی کالاها در ماه رمضان گفت: گزارش‌های اعلام شده از سوی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که به میزان لازم کالاهای مرتبط، تولید و ذخیره‌سازی شده است و براساس پیش بینی‌ها مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد.

معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت رصد روزانه بازارها، خواستار دخالت لازم ستاد تنظیم بازار برای جلوگیری از افزایش قیمت شد و گفت: همه دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های نظارتی و تعزیرات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان باید با حضورشان در صحنه به مردم اطمینان بخشی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به افزایش قیمت برخی کالاها نظیر سیمان در بازار از وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست تا با همکاری انجمن سیمان دخالت موثری در این بازار داشته باشد زیرا در فصل ساخت و ساز و کار عمرانی مصرف سیمان در کشور افزایش می‌یابد.

جهانگیری با بیان اینکه در زمینه ذخیره‌سازی کالاهای استراتژیک ذخایر خوبی در کشور وجود دارد، اظهار داشت: باید در زمینه ذخیره‌سازی کالاهای استراتژیک همواره اطمینان خاطر داشته باشیم و ذخیره‌سازی در سطح بالا حفظ شود.

معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: باید در دوره انتقال دولت کاری کنیم که دولت بعدی در ماه‌های شروع کار خود دغدغه و چالشی از بابت کاهش کالاهای اساسی نداشته باشد و تمام تمرکز خود را بر روی چیدمان وزرا و مسئولان دستگاه‌ها قرار دهد. البته براساس شرایط جنگ اقتصادی ذخایر خوبی ایجاد شده است ولی باید با حساسیت و دقت نظر این ذخایر را افزایش داد.

وی با اشاره به گزارش معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص میزان واردات واکسن کرونا، تولید این واکسن در داخل و تزریق واکسن به گروه های اولویت دار تصریح کرد: باید در این زمینه اطلاع رسانی مناسبی انجام شود تا مردم احساس کنند که همراه با فرآیند واکسیناسیون در سراسر جهان در ایران نیز اقدامات مثبت و موثری در حال انجام است.

جهانگیری تولید واکسن کرونا توسط شرکت‌های داخلی را موضوعی مهم و ارزشمند توصیف و ابراز امیدواری کرد هر چه سریعتر مطابق آنچه مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش داده‌اند همه مردم ایران از واکسن برخوردار شوند.

در این جلسه گزارش هایی از میزان تولید کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان نظیر شکر، روغن، خرما، مرغ و تخم مرغ، برنج و گوشت قرمز ارائه شد.

براساس این گزارش‌ها عرضه مرغ در تهران از هزار تن به دو هزار تن در روز رسیده است و گزارش‌ها حاکی از آن است که جز در برخی موارد محدود، هیچ صفی برای خرید مرغ تشکیل نشده است و تلاش می‌شود برای استان های سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان نیز عرضه مرغ به اندازه لازم انجام شود.

همچنین روسای دستگاه‌های ذی ربط با اشاره به میزان واردات، ‌بازدیدهای میدانی، کنترل تولید و مقابله با قاچاق، تصریح کردند که در ماه مبارک رمضان التهابی در بازار محصولات رخ نخواهد داد.

کد خبر 41961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 2 =